Gitaren en puntschoenen

Lieve allemaal!

Gisteren ben ik aangekomen in Tamworth, het Nashville van Australie. Je kan geen straat door lopen of je word om de oren geslagen met een gitaar en afgrijselijke puntlaarzen;)Eenmaal hier geland ben je echt in niemandsland, maar wel met een geweldige natuur om je heen: hoge groene heuvels. De enige manier om in de stad te komen was met de taxi wat natuurlijk een fortuin kost maar lopen is een beetje ver…vrijdag nog een leuke bbq gehad in het hostel in Sydney, er waren best leuke mensen, maar hier is het gezelliger, in Sydney trok iedereen zijn eigen plan en was het een beetje eenzaam. De mensen in dit hostel komen meestal hier om deel te nemen aan het Jackaroo kamp waar ik maandag ook mee start: schaap scheren, schaap eten, lasso werpen, veedrijven en paardrijden en iedereen is behulpzaam en zegt elkaar gedag.

Een kleine tegenvaller is dat het leven hier best duur is, vooral het eten, maar ik denk dat dat komt omdat je hier op een eiland zit en veel geimporteerd moet worden. Als ik geld nodig heb voor een kartonnen doos dan mail ik;)

Nu zit ik op m’n kamer (die overigens erg koud is, een kartonnen doos isoleert beter) te werken op de laptop van een Zuid- Koreaans kamergenootje.erg aardig! Ik typ nu eerst het bericht in word en hoop het later op internet te zetten want dan kost het minder tijd. Ook het internet gebruik is hier erg duur en de pc’s vallen nogal eens vroegtijdig uit of lopen vast, daarom zullen jullie niet dagelijks van mij horen maar wordt het waarschijnlijk wekelijks ofzo. Morgen vertrek ik richting de boerderij en daar heb ik een week geen internet en de gsm heeft daar geen bereik dus dan weten jullie dat alvast.

Ook zal ik straks mijn nummer veranderen in een pre- paid nummer, dat is

06 19 75 46 85

Smsen moet ik minder gaan doen want dan loopt het nogal op maar dat kost moeite want ik mis jullie wel hoor;) maar wij houden wel contact per sms hoor pa en ma!

Nou, dit was niet bepaald het meest sensationele verhaal ooit, maar gewoon even een bericht om te laten weten hoe het gaat. De sensationele verhalen volgen vast na de kampweek;)

Hopelijk gaat het jullie ook allemaal goed, iedereen bedankt voor de lieve, leuke berichten in het gastenboek trouwens! Ik zal proberen er zoveel mogelijk op te reageren, maar dat lukt niet altijd i.v.m de tijd.

Rosalie, geweldig bedankt voor je enveloppen, de eerste was alvast heel tof, ben benieuwd naar de tweede en derde;)

Pap en mam ook heel erg bedankt voor de envelop, een geweldige kaart, erg van toepassing en ik denk aan jullie!

 

Liefs en tot ergens volgende week!

Linda

Reacties 9

Linda 17-10-2010 11:44

Heej LinD!!

Wat knap dat het je toch nog gelukt is om er al twee verhalen op te zetten!! Mijn complimenten!

Gelukkig kwam je er op tijd achter in het vliegtuig dat er toch een zeeuws vlaming (geen belg Rianne) naast je zat, die weten namelijk overal de weg!
Als ik het zo hoor is het toch wat duurder dan je dacht, maar een mailtje is genoeg! Wij hebben namelijk beloofd aan je dat we zullen bijspringen! Haha

Ik hoop dat je een supertijd tegemoet gaat, beginnend met een heleboel vee dwars te liggen! In ieder geval heel veel plezier en je hoort nog van me!!

Liefs Linda

Miranda 17-10-2010 12:40

Aaahhh wil nu al foto's zien van die omgeving!!!Geniet ervan en succes met werken en thanks voor je nummer!xxxxx

Lineke en Willem 17-10-2010 16:27

Hoi Linda,

Je hebt de eerste dagen niet stil gezeten. Nu al twee verslagen maar dat zal nog wel veranderen. Het begin is in ieder geval goed. Jij hebt straks te kort aan die zes maanden. Je wil en moet nog zoveel doen dat je geen tijd meer over houd. Er zullen vast nog wel foto's op de site komen dus we wachten rustig af. Veel plezier en maak er maar wat moois van.

Groetjes Lineke en Willem

JJ 17-10-2010 19:40

Hey Linnie,

Goed te horen dat je in ieder geval niet in de prostitutie in Uzbekistan terecht bent gekomen vanwege een verkeerde afslag ;-)

Als je dit leest zit je kampweek er wellicht al op, natuurlijk willen we de foto's zien. Heel veel plezier nog en succes met de lasso

You go G.I. JANE

Anne 17-10-2010 20:21

Hoi Lin!

Tof om van je te lezen! Ik ben erg benieuwd naar je volgende verhalen over het kamp.
Leuk dat het hostel in Tanworth gezelliger is en je alvast wat mensen ontmoet.

Succes en tot t volgende bericht!
x Anne

Hans 17-10-2010 20:26

Hoi Linda from Middlesborough , ik lees typische Linda- verschijnselen, zoals het bijna de verkeerde kant opgaan, bijna in een kartonnen doos belanden (check even of die niet van tropisch (fout) hout is gemaakt).. Gelukkig ben je weer door een Zeeuws-Vlaming gered.......wat moest je zonder de mensen down under door de westerschelde zelfs daar down under.
Ik hoop dat je schapenvlees lekker vindt, want het ziet er naar uit dat je het daar mee zult moeten doen de komende week. Ik zal je nieuwe telnummer noteren maar misschien is het verstandiger dat je je banknummer doorgeeft. Of eventueel een postadres: ik heb nog een doos van een koelkast staan, daat pas je ruimschoots in. Kun je zelfs een tweekamer appartement van maken. Je ziet ik laat mijn (p..)rotsje niet verzuipen in de branding.
Het is in ieder geval duidelijk dat je Australie avontuur is begonnen en dat het ook meteen al een avontuur is. Veel plezier verder en denk erom: geen snoepjes aannemen van vreemde mannen (tenzij ze dus uit Zeeuws-Vlaanderen komen , dan kun je het wel wagen).
Groetjes van Hans from Sandmountain en we "reizen"met je mee.

Dennis 17-10-2010 21:56

Hey Linda,
Heel erg leuk om je verhaaltjes te lezen, zo'n Jackarro kamp lijkt me echt helemaal geweldig, en kom je strakjes terug als een echte 'Cowgirl' (-:
Oja die kartonnen doos ................ moet je maar niet doen hoor!!!, dat vindt 'torretje' niet echt sjiek hahahahaha.

Groetjes, Dennis x

Nel Klap 17-10-2010 23:07

Hoi Linda,
Leuk dat je zo snel een bericht geplaatst hebt, dit lees je pas na je kampweek. Ik hoop dat het er leuk was en dat je leuke contacten opgedaan hebt. Als ik dit zo lees wordt het geen vakantie maar werken voor de kost. Maar ondanks dat, geniet ervan.
Groetjes ook van Rob, Nel Klap

Josseline 18-10-2010 19:31

Heeey die Linda!!!

Mooi dat je heel huids bent aangekomen! Dat is al een hele stap !!! Ik snap dat je een beetje moet wennen daar.. je moet toch contacten opdoen en dat duurt altijd even. Ik zal je berichtjes lezen en hoop dat je een hele leuke tijd zal hebben daar ..

Doeggggg x Josseline

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer