She'll be right

Lieve allemaal!

Het spijt me zeer als ik jullie het idee heb gegeven dat ik van de aardbodem verdwenen was (vervelend voor de mensen die me graag levend terug zien). Maar hier dan eindelijk weer een teken van leven (vervelend voor de mensen die hoopten dat ik niet meer terug kwam en op een dikke erfenis zaten te wachten). Ik kan jullie vertellen, die erfenis zit er op het moment niet in. Daarvoor heb je namelijk 2 dingen nodig:

1 Een overleden persoon (wellicht overbodig om te vermelden maar ik ben nog in leven).

2 Een hoop centen/ bezittingen. (Bezittingen heb ik wel, of ze veel waard zijn is een tweede en zo ja, dan verkoop ik ze direct want geld is waar het me momenteel aan ontbreekt).

Dus eh...lieve mensen, in het kader van "Help Linda de zomer door"...Geintje!

'T is snel gegaan, maar ik ben sinds kort weer terug in Canberra en morgen, de 14e, vertrek ik 's ochtends vroeg richting Sydney. Vanaf daar stap ik op het vliegtuig richting Singapore en vervolgens richting Schiphol. Als we niet vroegtijdig van de startbaan worden getikt door een toestel van Air France tenminste..  (Voor de mensen die dit niet meegekregen hebben, bekijk het filmpje via deze link).

http://www.latimes.com/travel/deals/la-trb-a380-jfk-accident-20110412,1,2747814.story

Eh..ik dwaalde even af daar...na een hoop gezien en gedaan te hebben, land ik vrijdag om 07.00u weer op koude bodem en kan ik eindelijk iedereen die me nog wil kennen weer zien :D Misschien hebben sommigen van jullie af en toe op de site gelezen wat ik uitspookte, omdat m'n moeder zo lief was te laten weten dat ik niet totaal verdwenen was;) De reden voor het schrale berichtgeving was in de eerste instantie het feit dat ik op boerderijen zonder pc's zat en daarna...had ik het druk met leuke dingen doen...en had ik het gevoel dat ik jullie veel liever "live" wilde vertellen wat ik gedaan had. En minstens zo belangrijk: dan kan ik jullie tenminste ook vragen wat jullie beleefd hebben de laatste 6 maanden en hoeft het niet alleen over mij te gaan! (Zo eentonig).

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten:

Ik heb Sydney van bovenaf bekeken, vast gezeten in de outback en een flink aantal Australische uitspraken geleerd. Soms heb je geen idee waarom het nou gaat, zoals bijvoorbeeld het "she'll be right", wat te pas en te onpas wordt gebruikt, waarschijnlijk omdat men niks beters te melden heeft. Je vraagt je af wie die "she" dan eigenlijk is, maar dat schijnt niemand te weten en blijkbaar is dat ook "totally beside the point". 

Feit is, dat ik hier m'n laatste berichtje vanuit Australië mee af sluit en me gereed ga maken voor m'n laatste avondje in Canberra.

She'll be right. Denk ik.

Liefs en tot snel!

Linda

P.s. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat verre treinreizen en dergelijke naar alle lieve vrienden en familie er om financiele redenen de komende tien jaar (ofzo) niet in zitten , maar ik zeg: lang leve de telefoon en....jullie zijn natuurlijk altijd welkom op Noordweg 29..!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer